8.5 C
New York
zondag 17 oktober 2021

Op donderdag weer inloop postkamer Moerkapelle en Zevenhuizen

Op de Postkamer kunt u terecht voor al uw vragen met betrekking tot uw administratie. Te denken valt aan een brief van de GR IJsselgemeenten, de belastingdienst, de zorgverzekering enz. Of u wilt zich inschrijven voor een woning, een sollicitatiebrief opstellen, een betaling regelen of een DigiD aanvragen en weet niet goed waar te beginnen. Hulp bij het aanvragen van een bijstand of andere uitkering? Zomaar een greep uit de diverse vragen die u kunt stellen aan de geschoolde vrijwilligers van de Postkamer van Stichting ZO!. 

Vanaf 2 september is het weer mogelijk om elke 2 weken binnen te lopen op de inloopspreekuren van Moerkapelle en Zevenhuizen. De eerstvolgende data zijn 2, 16 en 30 september. Voor vragen kunt u ook mailen naar geldzaken@stzo.nl of voor meer informatie www.stzo.nl.  

Overzicht:

 • Postkamer Nieuwerkerk aan den IJssel,
  Meidoorn 1a, elke maandag 13-15 uur 
 • Postkamer Moordrecht: CJG gebouw De Kraal,
  Prinses Beatrixstraat 15a, elke vrijdag van 10-12 uur 
 • Postkamer Zevenhuizen
  Swanla, Burgemeester Klinkhamerweg 86, elke oneven weken op woensdag van 13 tot 14:30 uur 
 • Postkamer Moerkapelle:
  Dorpshuis Op Moer, Raadhuisstraat 40, elke oneven weken op donderdag van 9:30 tot 11:00 uur 

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
693VolgersVolg