8.5 C
New York
zaterdag 4 mei 2024

Stichting Brain Rebels organiseert “Loop naar de maan voor NAH”

Stichting Brain Rebels loopt naar de maan voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) Van 6 tot en met 10 september 2021 proberen the Brain Rebels zo veel mogelijk geld bij elkaar te lopen. 400.000 stappen symboliseren hun wandeling ‘naar de maan’.

Stichting Brain Rebels maakt het mogelijk dat mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel na hun revalidatie intensief door kunnen werken aan herstel, bij Brain Adventure. Brain Adventure opent haar deuren in Moordrecht. Deze kleinschalige plek bevindt zich in een centraal gelegen woonboerderij. Omdat mensen met NAH (nog) geen passende indicatie krijgen in de post-revalidatie fase, maakt stichting Brain Rebels zich hard om hen deze kans wel te geven. Daar is geld voor nodig!

Rebel Irene Kagei legt uit waarom het een pittige opgave gaat worden :”Voor ons (Annelies en mij zelf) is 400.000 stappen lopen in 5 dagen echt topsport. Annelies is wel weer helemaal zelfstandig maar haar energie is nooit meer de oude geworden. Daarnaast heb ik mijn weg moeten vinden in de ziekte ME, die er een tijd voor heeft gezorgd dat mijn benen uitvielen en ook de energie opvrat. Wellicht is juist mijn persoonlijke ervaring ook een groot voordeel geweest in haar begeleiding, omdat ik begrijp dt juist “onzichtbare gevolgen van iets” een hele grote impact op het leven kunnen hebben. Maar beide Rebelse Bikkels gaan ervoor omdat we er in geloven“.

Wil wil doneren kan dit rechtstreeks doen op rekening: NL63INGB0007838911 tnv: Stichting Brain Rebels. Meer informatie is te vinden op https://brainrebels.org/

Advertentie