8.5 C
New York
donderdag 16 september 2021

Oriënteren op vrijwilligerswerk tijdens Vrijwilligers Café

Er zijn veel manieren waarop je je vrijwillig kunt inzetten. Daarom organiseert het Vrijwilligers Informatie Punt van Stichting ZO! op woensdag 22 september van 14:00 – 16:00 uur een Vrijwilligers Café in De Meidoorn in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Tijdens deze bijeenkomst vertellen we je alles over de mogelijkheden om je in te zetten als vrijwilliger in Zuidplas en helpen we je om een keuze te maken. Ook besteden we aandacht aan het starten met vrijwilligerswerk en je eerste contact met een vrijwilligersorganisatie. Wat zijn handige dingen om te weten?


Wil je meer weten over verschillende vormen van vrijwilligerswerk? Kom dan naar het Vrijwilligers Café! Aanmelden vooraf is verplicht en kan door te mailen naar vip@stzo.nl
Liever een individueel gesprek? Dat kan ook! We informeren we je graag over de diverse mogelijkheden en helpen je bij het maken van een keuze die past bij jouw talenten en agenda.
Neem contact op met Jolanda van der Maas voor het maken van een afspraak. Zij is telefonisch bereikbaar op 06 39 88 26 59. Je kunt haar ook mailen: j.vandermaas@stzo.nl 

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
684VolgersVolg