8.5 C
New York
vrijdag 26 april 2024

Prikbus in Waddinxveen aan de Sniepweg

Wie een coronavaccinatie zonder afspraak wil hebben kan terecht bij de GGD-prikbus in Waddinxveen. De prikbus staat de komende weken vanaf 16 september elke donderdag in de gemeente Waddinxveen aan de Sniepweg. Iedereen die 12 jaar of ouder is, kan op donderdagen tussen 11:00 en 17:00 uur het Pfizer-vaccin ontvangen

Ter plekke plannen medewerkers meteen een 2e afspraak in. Die is dan na minimaal drie weken. Heeft u de 1e prik ergens anders gehad? Dan kunt u helaas niet de 2e prik in de bus krijgen. Vergeet niet een ID-bewijs en mondkapje mee te nemen. Er is altijd een corona-arts aanwezig die graag informatie geeft en alle vragen beantwoordt.

De prikbus is een samenwerking tussen de gemeente Waddinxveen en de GGD Hollands Midden. In de komende periode hoopt de GGD vaker prikbussen in te zetten. De bedoeling is om op 30 plekken in de regio prikbussen te plaatsen, zodat meer mensen zich laten vaccineren. Op dit moment is er geen locatie nog in Zuidplas, wie hier een vaccinatie wil hebben kan naar deze prikbus, naar Gouda of naar Capelle aan den IJssel.

Advertentie