8.5 C
New York
zondag 17 oktober 2021

CJG-koffieochtenden in Zuidplas

CJG Zuidplas organiseert koffieochtenden in Nieuwerkerk aan den IJssel en Moordrecht. Een koffieochtend is een moment om elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen over het opvoeden en opgroeien van jouw kind(eren).

Regelmatig worden thema’s besproken, denk aan hygiëne, regels en grenzen, sport en bewegen of social media. De themavoorlichting wordt afgewisseld met een activiteit. Een medewerker van het CJG is aanwezig om vragen te beantwoorden.

Heb jij goede ideeën voor de invulling van CJG-koffieochtend? Of wil je meer informatie over deze ochtend? Kom gerust eens kijken of neem contact op met het CJG voor informatie, praktische tips of een praatje.

Locatie Nieuwerkerk aan den IJssel : Raadhuisplein 35 – Elke dinsdag van 09.30 – 11.30 uur, met uitzondering van de schoolvakanties, aanmelden is niet nodig, men kan gewoon binnenlopen.

Locatie Moordrecht : Wijkservicecentrum de Kroon Land voor water 3 – Op woensdag in de even weken, 09.00 – 11.00 uur, aanmelden is niet nodig, men kan gewoon binnenlopen

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
693VolgersVolg