8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

Fractievoorzitters na het reces : Benno de Ruiter (CDA) wil vaker bakkie doen nu corona weg is

Nog 7 maanden en dan zijn er gemeenteraadsverkiezingen in Zuidplas en de laatste periode tussen het reces en de verkiezingen is vaak een periode dat er weinig meer aan beleid wordt gemaakt. Met de komende bezuinigingen op komst zal dat in Zuidplas niet zo zijn. In deze rubriek gaat Gouwe IJssel Nieuws alle fractievoorzitters af en Benno de Ruiter (CDA) sprak met ons voor het gemeentehuis.

Voor de Ruiter is het jammer dat er nu een soort strijd is tussen oppositie en coalitie zoals bij de behandeling van de Zomernota. Hij hoopt nu de maatregelen tegen Coronabesmettingen versoepelt zijn dat het elkaar vaker zien met een bakkie koffie deze ‘kloof’ gaat dichten want volgens hem zitten zowel oppositie als coalite er voor de inwoners. Meer over dit onderwerp in de onderstaande video.

Advertentie