8.5 C
New York
donderdag 16 september 2021

Street art gevel naast hefbrug wordt eyecatcher aan entree Waddinxveen

In oktober dit jaar gaan drie regionale street art kunstenaars onder de naam Wadd Wow! aan de slag om de grijze muur naast de Hefbrug in het Sleutelkwartier in Waddinxveen een make over te geven. 

Regionale kunstenaars vragen input Waddinxveens publiek

Kunstenaars Gert, Menno en Ruud gaan de grijze muur een nieuwe invulling geven. Om er een echt Waddinxveens kunstwerk van te maken vragen zij bewoners en ondernemers om input.  Alles wat de drie kunstenaars kan inspireren is welkom. Het publiek wordt daarom opgeroepen om voor 18 september ideeën in te zenden via de ideeënbox van het SK Lab of via de mail goedidee@sleutelkwartier.nl. Die ideeën mogen gaan over de toekomst of het rijke verleden van Waddinxveen. Mogen inhaken op de ondernemers in het gebied of juist helemaal gefantaseerd zijn. 

Meekijken bij de inzendingen

In een brainstormsessie met vertegenwoordigers van het Sleutelkwartier en van Woonpartners én de bewoners/ondernemers die zich daar voor aanmelden, worden de inzendingen met de kunstenaars besproken om zo een zo goed mogelijk passend ontwerp te kunnen maken. De kunstenaars blijven uiteindelijk wel zelf creatief verantwoordelijk. 

Uitvoering

De uitvoering van de werkzaamheden staan voor oktober gepland. Wanneer de werkzaamheden zijn afgerond hangt af van de weersomstandigheden. 

Wadd Wow! 2021

Sleutelkwartier stimuleert creativiteit en wil deze centrale plek aan de entree in Waddinxveen verlevendigen, kleurrijk en bijzonder maken. Wadd Wow! is een initiatief van het Sleutelkwartier en wordt mede mogelijk gemaakt door Woonpartners Midden-Holland. 

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
684VolgersVolg