8.5 C
New York
donderdag 16 september 2021

Prikbus GGD in Moordrecht aan de Sportlaan op woensdag

Vanaf woensdag 22 september kan iedereen die 12 jaar of ouder is zonder afspraak een coronavaccinatie (Pfizer) in de GGD-prikbus in Moordrecht halen. De prikbus staat de komende 6 weken iedere woensdag aan de Sportlaan (hoek Vierde Tochtweg) van 14.00-18.00 uur.

Met de prikbus wil GGD Hollands Midden de vacinatiegraad verhogen en hiermee is Moordrecht uitgekozen als standplaats. In Waddinxveen staat er op donderdag een prikbus bij de Sniepweg. Meer informatie is te vinden op https://prikkenzonderafspraak.rijksoverheid.nl/

De vaccincatielocatie in Nieuwerkerk aan den IJssel sloot na bijna 100.000 prikken half augustus. Van alle inwoners van 18 jaar en ouder is 72% in Zuidplas volledig gevaccineerd. In Waddinxveen ligt dit percentage op 70%. Voor jongeren tussen de 12 en 17 jaar ligt dit percentage op 41% in Zuidplas en 38% in Waddinxveen.

Besmettingen

In Zuidplas is de afgelopen weken het aantal besmettingen gelijk gebleven, in Waddinxveen was er de afgelopen weken een kleine piek maar is nu weer laag.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
684VolgersVolg