8.5 C
New York
dinsdag 28 maart 2023

Compensatie huurkosten voor sportverenigingen en exploitanten gemeentelijke sportaccommodaties

Het college van Zuidplas gaat de huurkosten van sportverenigingen en exploitanten van gemeentelijke accommodaties voor het 1e en 2e kwartaal 2021 compenseren. Zuidplas krijgt hiervoor een bedrag van het Rijk.

De compensatie is mogelijk omdat het kabinet heeft besloten om de huurkosten voor sportverenigingen en exploitanten van gemeentelijke accommodaties over deze periode kwijt te schelden. De sportsector heeft het namelijk zwaar te verduren gehad door de beperkende coronamaatregelen die in 2021 door het Rijk zijn opgelegd.

Zuidplas hoeft hierdoor geen extra kosten te maken. Sportverenigingen en exploitanten worden door de gemeente geïnformeerd over de compensatie en de uitbetaling hiervan.

Advertentie