8.5 C
New York
zaterdag 27 april 2024

Zuidplas MuziekFestival 2021 alsnog in kader 10 jaar Zuidplas

Zaterdag 2 oktober 2021 wordt het Zuidplas MuziekFestival voor de elfde keer gehouden. Het is de ‘verlate’ uitvoering van het Zuidplas MuziekFestival dat in 2020 gehouden zou worden ter gelegenheid van 10-jaar Zuidplas.

Uiteraard heeft de organisatie het programma beperkt moeten houden door de coronamaatregelen. Sommige koren durven het ook nog niet aan, weer mee te doen, of hebben te weinig voorbereidingstijd gehad. Maar ondanks alles staat er een mooi programma klaar!

De muzikale optredens vinden plaats in Zevenhuizen in de Hervormde Dorpskerk, de Gereformeerde Ontmoetingskerk, en in Zorgcentrum de Zevenster. Ook vinden, bij droog weer, enkele presentaties plaats op een buitenpodium naast de Ontmoetingskerk, en bij Voorbrood in de Dorpsstraat. De optredens in de beide kerken starten om 12.00 uur en duren tot omstreeks 16.00 uur. Rond kwart over vier vindt de afsluiting van deze feestelijke dag plaats in Dorpshuis Swanla met het Play-in orkest dat de gehele dag in Swanla heeft geoefend.

Mét het tonen van een corona QR-code én een identiteitsbewijs is men van harte welkom op de diverse locaties. Alle concerten zijn gratis toegankelijk! (Er staan wel dozen voor giften klaar, een kleine bijdrage wordt natuurlijk altijd gewaardeerd!) Op de Zuidplas MuziekFestival website is alle informatie te vinden: www.zuidplasmuziekfestival.nl

Advertentie