8.5 C
New York
zondag 17 oktober 2021

Vogels in trek. Met Rotta Rangers de berg op!

Het is heerlijk nazomeren, maar de dieren maken zich al op voor de winter. Deze Rotta Rangers ochtend verdiepen we ons in vogels. We kennen de vogeltrek, maar zijn er eigenlijk meer dieren die ‘op vakantie gaan’? En hoe weten die vogels nou de weg? En zijn alle vogels trekvogels?

Kom zaterdagochtend 2 oktober van 10.00 tot 12.00 uur beleven en ontdekken onder begeleiding van de enthousiaste vrijwilligers van Natuur- en Vogelwacht Rotta. We bezoeken onder andere trekvogeltelpunt Lührs boven op de skiberg in het Hoge Bergse Bos, waar die ochtend druk geteld wordt. Wij zorgen voor verrekijkers. Kosten € 2,- Verzamelpunt deze keer: Parkeerplaats Oesterzwamplaats. Rottebandreef 10, 2661 JK Bergschenhoek.

Aanmelden (verplicht o.v.v. naam, leeftijd kind, mobiel nummer) via jeugd@rotta-natuur.nl. Rotta Rangers zijn 7 t/m 12 jaar oud en gaan deze ochtend zonder hun ouders op stap met ons.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
693VolgersVolg