-->
8.5 C
New York
donderdag 29 september 2022

Peuterspeelzaal Moerkapelle viert 50-jarig bestaan

Peuterjuffen Anja en Jolanda werken maar liefst 21 jaar samen als juffen op de peuterspeelzaal in Moerkapelle. De speelzaal die reeds meer dan 2000 peuters over de vloer kreeg, heeft meerdere adressen in het dorp gekend. Sinds 2000 is een gedeelte van dorpshuis Op Moer in gebruik voor de spelende peuters van 2 tot 4 jaar.

Samen organiseerden de juffen, die volgens eigen zeggen een prima team zijn doordat ze zo open naar elkaar zijn, een dubbelfeest om het 50-jarig bestaan te vieren. Voor de peuters een waar kinderfeest met poppentheater, ballonnenclown, dans, springkussen en pannenkoeken.

Nadat de peuters met een afscheidscadeau verblijd werden begon de receptie waarbij oud- leidsters, oprichters, bestuurders en diverse geïnteresseerden verwelkomd werden.

Wethouder Jan Verbeek en Dirk-Peter van ’t Sant, directeur en bestuurder van Quadrant Kindercentra, overhandigden de juffen een cheque en bloemen.

Het doel van peuterspeelzaal ’t Hobbelpaard staat na deze 50 jaar nog steeds overeind:  ‘Het bevorderen van de ontwikkeling van jonge kinderen door hen in groepsverband samen te brengen onder deskundige begeleiding’.

 

 

 

 

Advertentie