8.5 C
New York
maandag 6 december 2021

Politie Waddinxveen-Zuidplas zoekt getuigen van gewelddadige beroving in Nieuwerkerk

Een 21-jarige man is op vrijdag 15 oktober beroofd van zijn waardevolle spullen op de Burgemeester van Heugtenlaan in Nieuwerkerk aan den IJssel. Dit gebeurde rond 1:00 uur ’s nachts. Bij deze beroving werd hij ook mishandeld, waaraan het slachtoffer letsel aan zijn gezicht heeft overgehouden.

De politie team Waddinxveen-Zuidplas is op zoek naar drie verdachten van deze gewelddadige beroving. Over de verdachten is bekend:
– Drie mannelijke verdachten
– Twee met een witte huidskleur, één met een donkere huidskleur
– Rond de 1.80 meter lang

De verdachten zijn na de beroving weggerend richting het Essepark. Heb je iets gezien of gehoord? Of was je rond dit tijdstip in de buurt van de Burgemeester van Heugtenlaan of het Essepark? Dan komt de politie heel graag in contact! Bel hen via 0900 8844 of Meld Misdaad Anoniem op 0800 7000.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
710VolgersVolg