8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

BinnenKijken in de Techniek op 26 oktober

Hoe is het om in de techniek te werken? Welke opleidingen zijn er, en bij welke bedrijven kun je aan de slag? Op die vragen wordt dinsdag 26 oktober een antwoord gegeven tijdens BinnenKijken in de Techniek: een techniekdag vol workshops en demonstraties. Zo wordt er uitgelegd hoe domotica met spraaksturing werkt, en kan er met een VR-bril worden meegelopen op een techniekwerkplaats. Alle scholieren, zij-instromers en werkzoekenden kunnen zich aanmelden via www.binnenkijkenbijbedrijven.nl/techniek; daaraan zijn geen kosten verbonden.

Aan BinnenKijken in de Techniek werken verschillende techniekbedrijven uit de regio mee, waaronder Bol Installatietechniek, Oostrom Installatiebedrijf, Van Beek Elektro Gouda, R&P Networks, Hageman Installatietechniek, Van Leeuwen Truckservice, Dynamic Control Technology en AR Technologies. De techniekdag vindt plaats in Gouda (Ouverturelaan 2) en duurt van 12.00 tot 16.30 uur. Wie ernaartoe wil met de bus, kan gebruikmaken van een speciale actie van Arriva Nederland.

BinnenKijken bij Bedrijven

BinnenKijken in de Techniek is onderdeel van BinnenKijken bij Bedrijven: een regionale actieweek waarin werknemers en werkgevers uit alle branches elkaar op een laagdrempelige manier ontmoeten. Alle deelnemende bedrijven staan op www.binnenkijkenbijbedrijven.nl. Zij mogen hun bezoekers aan de open dagen ook gebruik laten maken van de speciale actie van Arriva Nederland.

Advertentie