8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

CJG Webinair voor ouders over pubers

Het Centrum voor Jeugd en Gezin organiseert in samenwerking met Tischa Neve een webinar voor ouders over pubers.

Pubers in huis … dat is voor velen best een hele uitdaging! Naast leuk en lief kunnen pubers namelijk ook onvoorspelbaar, onuitstaanbaar en emotioneel zijn. Wat schuilt er achter het dwarse en stoere gedrag van een puber, wat maakt de puberteit voor een kind zo lastig en vooral: hoe ga je daar als ouder nou wel en niet mee om? Welke manier van communiceren werkt het beste? Hoe kan je de lol weer inzien van die worstelende puber?

In dit webinar, een lezing die je thuis kan volgen achter je computer, neemt kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve je op een heldere en laagdrempelige manier mee in haar visie op opvoeden en omgaan met pubers. Met humor, zelfspot, positiviteit en vooral gericht op ontdekken wat werkt voor jou en jouw kind. Want elke puber is anders en elke ouder ook.

Heb jij een (aanstaande) puber tussen de 10 en 16 jaar thuis en vind je het leuk om eens helemaal in de wereld van een puber te duiken? Meld je dan snel aan bij dit webinar bomvol inspiratie en tips!

Dit webinar vindt plaats op dinsdag 9 november 2021 van 20.00 tot 21.00 uur. Aanmelden voor de gratis CJG-webinar kan via www.cjgcursus.nl.

Advertentie