8.5 C
New York
maandag 6 december 2021

Walk&Talk: LinkedIn voor werkzoekenden

Hoe zorg je ervoor dat jouw LinkedIn-profiel je helpt in je zoektocht naar een (andere) baan? Hoe kijken werkgevers naar LinkedIn? Waar letten ze op? De tweede Walk&Talk van dit seizoen gaat over LinkedIn en Robert Vos is onze gastspreker. Kom langs en praat met ons mee over LinkedIn!

Walk&Talk staat voor beweging in je zoektocht naar (ander) werk. Tijdens deze bijeenkomst kun je andere werkzoekenden ontmoeten en vindt iedere laatste maandag van de maand plaats in de Bibliotheek in de Batavier in Nieuwerkerk aan den IJssel. Je kunt ervaringen met elkaar delen en contacten leggen in je zoektocht naar een volgende of nieuwe baan.

Vaak is er een gastspreker en er is altijd tijd voor een koffiepauze met elkaar. Walk & Talk start om 09.30 uur en de Walk&Talk duurt tot uiterlijk 11.30 uur. Deelname is gratis evenals de koffie en thee. Aanmelden is nodig via www.bibliotheekdegroenevenen.nl of walkentalk@bibliotheekdegroenevenen.nl

Datum: maandag 25 oktober 2021 Tijd: 9.30 – 11.30 uur
Plaats: De Bibliotheek Nieuwerkerk a/d IJssel
Kosten: gratis

Walk&Talk is een initiatief van De Levende Sollicitatiegids

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
710VolgersVolg