8.5 C
New York
vrijdag 29 maart 2024

Gemiva opent haar deuren voor werkzoekenden

Op donderdag 28 en vrijdag 29 oktober organiseert de Gemiva-SVG Groep op twee locaties inloopbijeenkomsten voor mensen die op zoek zijn naar werk; betaald of vrijwillig. Iedereen die graag in de gehandicaptenzorg wil werken of op zoek is naar vrijwilligerswerk, is van harte welkom. Wil je kennismaken met Gemiva? Kom dan donderdag 28 oktober naar Gouda (locatie De Rotonde, Zuidhoef 138) of vrijdag 29 oktober naar Stolwijk (locatie De Baanbreker, Kerspelpad 18).  

Iedereen is welkom

Gemiva is op zoek naar nieuwe collega’s, daarom organiseren we de twee inloopbijeenkomsten. Ben je een zorgprofessional met een relevant diploma (niveau 3/4/5) of heb je interesse in de zorg en wil je je om laten scholen? Ben je op zoek naar een plek voor jouw leerwerktraject (BBL) in de zorg? Of volg je een zorgopleiding en ben je op zoek naar een stage of bijbaan? Kom kennis met ons maken en ontdek hoe uitdagend en veelzijdig de gehandicap­tenzorg is. Bij Gemiva is er ook volop ruimte voor vrijwilligerswerk. Graag verwelkomen wij je op 28 of 29 oktober, zodat je kunt ontdekken welke mogelijkheden er zijn.

Gemiva

De Gemiva-SVG Groep is er voor mensen die ondersteuning nodig hebben bij hun leven in de samenleving, bijvoorbeeld door een handicap, chronische ziekte of andere beperking. In de regio Midden-Holland heeft de organisatie een ruime keus aan werk- en opleidingsplekken. Gemiva ondersteunt namelijk op ongeveer 50 locaties bijna 1300 volwassenen en kinderen. We ondersteunen bij wonen, werken, onderwijs, dagbesteding, sociale contacten en vrijetijdsbesteding. In Zuidplas en Waddinxveen heeft Gemiva ook meerdere locaties waar mensen hard nodig zijn.

Wanneer?

Je kunt op twee locaties terecht, elk op een andere dag. De keuze is aan jou!

· Donderdag 28 oktober tussen 16.00 en 18.00 uur locatie De Rotonde, Zuidhoef 138 in Gouda.

· Vrijdag 29 oktober tussen 16.00 en 20.00 uur locatie De Baanbreker, Kerspelpad 18 in Stolwijk.

Wij willen jou graag ontmoeten! Jij ons ook?

Kies een moment (donderdag 28 of vrijdag 29 oktober) om langs te komen en meld je aan via www.gemiva-svg.nl/ontdekgemiva.

Advertentie