8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

Jonge mantelzorgers mogen proefjes doen in een laboratorium!

Op zaterdag 13 November 2021 nodigt Stichting ZO! jonge mantelzorgers van 6 tot 12 jaar op de basisschool uit de gemeente Zuidplas uit om lekker te knutselen bij het Verwonderlab in Gouda. De activiteit vind plaats in het kader van ‘De dag van de mantelzorg’.

“Het Verwonderlab is een bruisend laboratorium waar je verrast wordt en zelf aan de slag gaat. Je kan experimenteren en zelf kleine kunstwerken maken. Kijk door de ogen van een kunstenaar en ontdek hoe leuk dat is! Na al het geknutsel en geëxperimenteer eten we een portie poffertjes” legt organisator Annelies Simons uit.

Deelnemers zijn om 15.00 uur van harte welkom aan het Raam 96, 2801 VN in Gouda, de middag duurt tot 17:30 uur. Wie mee wil doen moet zich aanmelden via een email aan a.simons@stzo.nl verplicht. Vol is vol. Stichting Zo! kijkt uit naar de aanmeldingen! (e.e.a. onder voorbehoud van de dan geldende Coronamaatregelen)

Jonge mantelzorgers

Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren die thuis te maken hebben met ziekte, zorg of een (lichamelijke of geestelijke) beperking van een broer, zus of ouder. Voor deze jonge groep geeft het steunpunt Mantelzorg extra aandacht.

Advertentie