8.5 C
New York
maandag 6 december 2021

Informatiebijeenkomst : Een CVA, al járen geleden en nu nog gevolgen?

Het Transmuraal Netwerk organiseert een informatiebijeenkomst over omgaan met gevolgen van een herseninfarct, hersenbloeding, TIA, ongeluk met hoofdletsel of hersenoperatie. Hierbij is er dan tevens gelegenheid tot lotgenotencontact en het stellen van vragen.

Het thema is deze keer: Een CVA, al járen geleden en nu nog gevolgen? Rianne van Leeuwen (verpleegkundig specialist) en Gunna Stefansdottir (ergotherapeut) gaan in op dit onderwerp en zullen uw vragen beantwoorden.

Het is voor mensen die een herseninfarct, hersenbloeding, TIA, ongeluk met hoofdletsel of hersenoperatie hebben (gehad). Dit kan recent zijn of men heeft het al langer geleden opgelopen. Het lotgenotencontact is ook voor mensen mensen met MS of Parkinson. uiteraard zijn familieleden en andere geïnteresseerden ook welkom.

De bijeenkomst is gratis. Deze bijeenkomst is op dinsdag 16 november 2021 om 15.30-16.30 uur. De ruimte is open vanaf 15.15 uur. De locatie is het Groene Hart Ziekenhuis, Bleulandweg 10, Gouda. U ontvangt na aanmelding tijdig meer informatie.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via info@transmuraalnetwerk.nl. Geef bij aanmelding uw naam, e-mailadres en het aantal personen door waarmee u komt. Ook kunt u eventuele vragen aan de spreekster alvast doorgeven, zodat zij zich kan voorbereiden. Indien u geen beschikking heeft over mail, dan kunt u bellen met 06-48133312.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
710VolgersVolg