8.5 C
New York
vrijdag 19 april 2024

Kaartverkoop gestart voor Blue – winterfestival in Nesselande

Op 28 & 29 januari trappen de organisatoren van o.a. Culinesse af met de allereerste editie van BLUE festival in Rotterdam Nesselande. Het festival kan gezien worden als het kleine, ‘winterse’ broertje van CuliNESSE. 

BLUE is een festival dat verlichting brengt wanneer wij dit het hardst nodig hebben. Korte dagen, lange nachten geven des te meer reden voor een feestje. BLUE zal nu de mogelijkheid bieden om elkaar te ontmoeten. Het wachten op de zomer, waar altijd reikhalzend naar uit wordt gekeken, is ineens minder belangrijk. BLUE biedt hiermee een extra – en hoognodig – moment van gezelligheid. 

De organisatoren willen met het festival een positieve draai geven aan de meest sombere periode van het jaar, ook wel bekend als ‘BLUE Monday’. Daar dankt het festival ook zijn naam aan.

BLUE is een combinatie van muziek en food. Op het BLUE podium kan gedurende de twee dagen genoten worden van o.a. Waylon, Xander de Buisonje, Jeroen van de Boom en elke dag de band De Coronas. Deze goede, kwalitatieve muzikale artiesten, een sterk cultureel programma en een smaakvol winters foodcourt, zorgen voor een bijzondere avond uit. Uiteraard krijgt het festival een winterse tone of voice, zowel in aankleding als in programma.   
 
Een grote tent volledig ingericht in winterse sferen overdekt het gehele festivalterrein. De kaartverkoop start op 29 oktober. Veel gestelde vragen over tickets en het festival zijn te vinden op onze website  www.bluefestival.nl  

Tickets   
De dagkaart kost: €32,50 (inclusief servicekosten) een passe partout voor beide dagen kost €59,75 (inclusief servicekosten) . De kaartverkoop start 29 oktober. Tickets zijn te koop via bluefestival.nl/tickets    

Advertentie