8.5 C
New York
vrijdag 26 april 2024

Parallelweg Noord in Nieuwerkerk volgende week overdag afgesloten

Van maandag 1 november tot en met vrijdag 5 november is tussen 08:00 en 16:00 uur de Parallelweg Noord in Nieuwerkerk aan den IJssel afgesloten. Deze afsluiting is nodig voor kap- en snoeiwerkzaamheden. Op de websites zuidplas.nl en maakzuidplas.nl is geen informatie te vinden. De gemeente heeft wel gele informatieborden geplaatst langs de weg.

De weg is afgesloten tussen de Eerste Tochtweg/N219 en de Derde Tochtweg. Verkeer kan via de N219, Zuidelijke Dwarsweg en Derde Tochtweg omrijden. Vanaf de Tweede Tochtweg is er ook geen verkeer van en naar de Parallelweg Noord mogelijk.

werkzaamheden A20Toe- en afritten afgesloten

Rijkswaterstaat is de aankomende week in de nachtelijke uren bezig met werkzaamheden in kader van kap- en snoeiwerk langs de autosnelweg A20. Hierbij zijn er tussen Capelle aan den IJssel en Gouda tussen 21:00 uur en 05:00 uur snelheidsbeperkingen tot 70 km en is er een rijstrook afgesloten. Ook zijn de toe- en afritten Nieuwerkerk en Moordrecht afgesloten volgens de website van Rijkswaterstaat. Rijkswaterstaat heeft de omleiding vermeld op gele borden.

Advertentie