8.5 C
New York
dinsdag 16 augustus 2022

Schrijver en cultuurmaker Rob Stolk winnaar cultuurprijs Zuidplas 2021

Vrijdagavond 5 november vond de uitreiking van de 6e Cultuurprijs gemeente Zuidplas plaats. De uitreiking in Theater Swanla in Zevenhuizen werd ritmisch en luid geopend door de plaatselijke slagwerkgroep Afslag 9. De drie genomineerden waren schrijver/cultuurmaker Rob Stolk, theatermaker Peter Lems en Stichting Steenovens Klein Hitland.

De avond, mooi opgezet door de gemeente Zuidplas, de juryleden en Stichting Cultureel Netwerk Zuidplas, werd gevuld met entertainment van De Kleine Trompetter en het Reina duo met zang van Nathalie Merfort en op de harp Reinilde Zevenbergen.

De genomineerden stelden zich voor middels een filmpje:

Wethouder Jan Verbeek overhandigde een prachtig bokaal gemaakt door kunstenaar Piet Kouwenhoven uit aan de winnaar.

Na de feestelijke uitreiking vond de cultuurborrel plaats n de foyer van het theater waarbij  naast het netwerken genoten kon worden van een drankje en diverse culinaire hapjes.

Advertentie