8.5 C
New York
vrijdag 26 april 2024

Zorgen bij burgemeester Nieuwenhuis van Waddinxveen over hoog aantal besmettingen

Burgemeester Nieuwenhuis van Waddinxveen maakt zich zorgen om het hoge aantal besmettingen in zijn gemeente. Dat laat hij weten op de vraag van Gouwe IJssel Nieuws nadat afgelopen weken het aantal besmettingen in het Gouwedorp vanaf de start van de pandemie nog nooit zo hoog was.

We zien dat het aantal besmettingen in Waddinxveen hoog is. Dat past in het landelijke beeld van de stijgende besmettingen. We maken ons daar best wel zorgen om. Daarom geldt meer dan ooit: houd je aan de maatregelen! Was je handen. Houd afstand van elkaar. Zorg voor voldoende frisse lucht. En bij klachten geldt: blijf thuis en laat je testen. We wachten ondertussen af met welke extra maatregelen de Rijksoverheid komt.” aldus burgemeester Nieuwenhuis.

Vandaag werd bekend gemaakt dat de vrijwilligersmarkt is uitgesteld. Op de sociale media is teurg te leden : “Met pijn in ons hart hebben we besloten om de Vrijwilligersmarkt Waddinxveen van 20 november a.s. uit te stellen. Met de huidige, stijgende, Coronacijfers willen we geen risico nemen. We hopen dat deze komend voorjaar wel kan plaatsvinden“.

Advertentie