8.5 C
New York
dinsdag 23 april 2024

Wandelaar op N219 bij Zevenhuizen zwaargewond geraakt na aanrijding

Een 20 jarige wandelaar uit Goes is op de Provincialeweg N219, nabij het Koningskwartier in Zevenhuizen, woensdagochtend rond 4:30 uur gewond geraakt toen hij op deze donkere weg werd aangereden door een motorvoertuig. Dat laat een woordvoerder van de politie eenheid Den Haag weten. Op de weg mogen geen wandelaars en andere vormen van langzaam verkeer komen en de maximumsnelheid is daar 80km per uur.

Het slachtoffer is zwaargewond geraakt en met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. Het traumateam is bij het ongeval ter plaatse geweest om medische hulp te verlenen. Volgens de politie is het door de aard van zijn verwondingen nog niet mogelijk om het slachtoffer te horen. De automobilist is ongedeerd gebleven maar was erg geschrokken.

De N219 was tussen Zevenhuizen en de aansluiting met de A12 een aantal uur afgesloten voor hulpverlening en ongevalsanalyse. De politie gaat verder uitzoeken wat er gebeurd is. Eerder die avond is volgens de buurtapp in het Koningskwartier nog een verdwaalde man weggestuurd door de politie maar de woordvoerder kon niet bevestigen of dat iets met deze aanrijding te maken heeft. Later vandaag werd bekend dat de politie aan de buurtpreventie Zevenhuizen heeft laten weten dat het om dezelfde persoon gaat.

Advertentie