8.5 C
New York
maandag 6 december 2021

Gebruikte golfspullen leveren 895 euro op voor Camino

Golfclub Hitland heeft op donderdag 18 november een cheque van 895,- euro overhandigd aan inloophuis Camino.

Het bedrag is de opbrengst van de verkoop van gebruikte golfspullen van de spelers van de Golfclub. De cheque werd door Roxanne den Ouden namens de golfclub overhandigd aan bestuursleden Eef Zondervan en Nico Demmendaal van inloophuis Camino.

“Ieder jaar organiseren we deze actie en dit jaar hebben we gekozen voor een goed doel uit de regio, we hebben dit keer voor Camino gekozen.” aldus Roxanne den Ouden namens Golfclub Hitland.

Inloophuis Camino laat weten erg dankbaar te zijn voor de actie van de Golfclub:
“Wij zijn Golfbaan Hitland zeer erkentelijk voor deze actie. Het toont maar weer eens dat het steun verlenen aan mensen die leven met kanker door inloophuizen zoals
Camino wordt erkend als een goede en belangrijke taak. Camino is een volledige Vrijwilligers organisatie, wij ontvangen geen subsidie en donaties zoals deze zijn erg welkom. Wij danken alle spelers die materiaal beschikbaar hebben gesteld en de staf van Hitland. aldus Eef Zondervan namens Camino

Camino is een inloophuis voor mensen die leven met kanker en biedt een warme en huiselijke plek voor mensen die lotgenoten willen ontmoeten, gewoon onder het genot van een kopje koffie, maar daarnaast is er de mogelijkheid om deel te nemen aan allerlei activiteiten onder begeleiding van professionals.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
710VolgersVolg