8.5 C
New York
maandag 6 december 2021

Afvalbrengstation Zevenhuizen gesloten door corona

De gemeente Zuidplas sluit vanaf 25 november tijdelijk het afvalbrengstation Zevenhuizen. Door de 1,5-metermaatregel kunnen bij dit brengstation maximaal 3 auto’s aanwezig zijn. Hierdoor is het risico op wachtrijen op de Zuidplasweg te groot. De veiligheid op de aanrijroute kan bij drukte niet gewaarborgd worden. Daarom is het brengstation helemaal gesloten.

Verruiming openingstijden afvalbrengstation Nieuwerkerk aan den IJssel

Vanaf vrijdag 26 november worden de openingstijden van afvalbrengstation Nieuwerkerk verruimd. De nieuwe tijden worden:

· Maandag t/m vrijdag: 10:00 tot 16:00 uur

· Zaterdag: 8:30 tot 16:30 uur.

Mogelijk langere wachttijden

Door de aanscherping van de maatregelen kunnen op afvalbrengstation Nieuwerkerk een beperkter aantal auto’s worden toegelaten. In totaal kunnen 6 auto’s tegelijk het terrein op. Dit betekent mogelijk langere wachttijden. Het verzoek is hier rekening mee te houden. Ook is het verzoek de coronamaatregelen in acht te nemen

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
710VolgersVolg