8.5 C
New York
woensdag 17 april 2024

Booschappenkast zoekt kerstpakketten voor gezinnen met laag inkomen

De boodschappenkast is op zoek naar kerstpakketten voor de 24 gezinnen die zij ondersteunt. Inwoners in Zuidplas kunnen hun kerstpakket schenken. De gezinnen krijgen op deze manier een verrassing voor de feestdagen.

Boodschappenkast

De hulp van Stichting Boodschappenkast Zuidplas is bedoeld voor mensen die tijdelijk niet rond kunnen komen. Deze groep komt niet in aanmerking voor hulp van de Voedselbank of vergelijkbare voedselorganisaties. Het is een initiatief van inwoners voor inwoners.

Afleverlocaties

Inwoners die een kerstpakket willen geven, kunnen deze brengen op één van de onderstaande adressen.

Nieuwerkerk aan den IJssel

Madeliefveld 26
Zeepkruid 17
Wolga 77
Schijfmos 45
Dorpsstraat 20 (The Game-Inn)

Moordrecht

Oudersvrucht 4

Zevenhuizen

Noordelijke dwarsweg 32

Moerkapelle

Kerkstraat 23

 

Advertentie