8.5 C
New York
maandag 24 januari 2022

Historisch Centrum ‘Ons Verleden’ op 18 december weer open

Zowel museum Ons Verleden én Ons Molenverleden zijn zaterdag 18 december open van 13.30 tot 17.00 uur. De geldende corona-regels zijn van toepassing. Dat betekent dat bezoekers hun QR-code moeten laten zien alsmede een geldige identiteitsbewijs en in het museum ook een mondkapje op moeten hebben.

Op de begane grond heeft de stichting Oud Zevenhuizen-Moerkapelle een tentoonstelling met het thema 2e Wereldoorlog ingericht en is de reguliere collectie te zien. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor vragen over uw voorouders of over voorouderonderzoek en over het digitaal benaderen van historische bronnen zoals onze beeldbank en oude kranten uit de regio.

Op de bovenverdieping, het domein van de stichting Verzameling Ons Molenverleden, wordt extra aandacht besteed aan de molengeschiedenis en molenaars. De dit najaar gestarte expositie over de Waddinxveense molens is verder geactualiseerd.

Adres: Tweemanspolder 15 te Zevenhuizen. Toegang is gratis.

Advertentie
Advertentie