8.5 C
New York
woensdag 17 april 2024

Aangepaste openingstijden ‘Postkamer’

De vrijwilligers van de Postkamer in Zuidplas zijn voorlopig alleen op afspraak bereikbaar. Dat komt door de coronamaatregelen. Tijdens de kerstvakantie is zo’n afspraak mogelijk voor dringende vragen. Dat zijn vragen die niet tot januari kunnen wachten.

Postkamer

Bij de Postkamer van Stichting ZO! kun je terecht voor al je vragen over je administratie. De vrijwilligers bieden je hup bij een brief van de GR IJsselgemeenten, de belastingdienst of van de zorgverzekering. Ze ondersteunen als je je wilt inschrijven voor een woning of een sollicitatiebrief wilt opstellen. Ook helpen ze je als niet goed weet hoe je een betaling kunt regelen of een DigiD aan moet vragen. Daarnaast kun je ook bij hen terecht voor hulp bij het aanvragen van bijstand of een andere uitkering. Dit is zomaar een greep uit de diverse vragen die je kunt stellen aan de geschoolde vrijwilligers van de Postkamer van Stichting ZO!

Coronamaatregelen

Door de huidige coronamaatregelen zijn alle Postkamers alleen op afspraak open. In de kerstvakantie geldt daarbij dat je alleen voor dringende vragen een afspraak kunt maken. Dringende vragen zijn vragen die niet kunnen wachten tot januari. Wil je hiervoor een afspraak maken dan kun je bellen naar 0180 310050.

Het spreekuur in Nieuwerkerk is vanaf 10 januari langer geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

Advertentie