8.5 C
New York
vrijdag 26 april 2024

Liveblog Oud en Nieuw: ME inzet in Moordrecht – wachten op oliebollen

Hieronder de belangrijkste gebeurtenissen van de oud en nieuw viering in Zuidplas en Waddinxveen.

Kleine brandjes in de regio

Er zijn kleine brandjes in de regio waaronder op de Eerste Tochtweg in Nieuwerkerk, de Prinses Arianestraat en Land voor Water in Moordrecht. De Nieuwerkerkse brandweer mocht assisteren in Rotterdam op de Schollevaartsedreef.

ME ingezet in Moordrecht

Burgemeester Weber van Zuidplas twittert om 18:38 uur dat de brandweer met hulp van de ME een brandje op de Middelweg heeft moeten blussen. Weber laat op hetzelfde medium weten dat kostenverhaal zal worden toegepast, desnoods op ouders.

ChristenUnie/SGP brengt oliebollen bij de politie

Om politiemensen die bij de jaarwisseling moeten werken een hart onder de riem te steken, deelt lijstrekker van ChristenUnie/SGP op 31 december oliebollen uit aan agenten van politiebureau Waddinxveen-Zuidplas.

Jan Willem Schuurman: “Veiligheid is een belangrijk thema. Dankzij de inzet van onze politiemensen en uiteraard ook de andere hulpdiensten zijn wij in Zuidplas verzekerd van snelle hulp bij calamiteiten. Het hele jaar door maar zeker ook met oud & nieuw verdienen zij onze waardering en steun.

Wachtrij voor oliebollen

In Moerkapelle stond voor bakkerij Eshuis en in Nieuwerkerk aan den IJssel op het raadhuisplein lange wachtrijen om op de laatste dag van het jaar oliebollen te kopen. De wachttijd in Nieuwerkerk was 10 minuten en de rij stond tot aan het fietspad.Iedereen hield hierbij de anderhalve meter afstand.

Advertentie