8.5 C
New York
dinsdag 16 augustus 2022

SAZ start met fotoclub

Hoe leuk is het om naar een foto van je kinderen en kleinkinderen te kijken of naar die foto van een dierbare herinnering van die leuke of boeiende vakantie? Er zijn nog veel meer onderwerpen te bedenken die het fotograferen waard zijn, denk aan landschappen, steden met hun architectuur, portretten (ook van dieren), stillevens, (sport-) evenementen, en ga zo maar door. En fotograferen is echt niet moeilijk.

SAZ wil daar graag bij helpen door te starten met een fotoclub. SAZ heeft al een coödinator.
Maar een club zonder leden is geen club. “Wij willen een club zijn waar je met elkaar kunt praten, van elkaar kunt leren en er met elkaar op uit gaan waarbij fotograferen het uitgangspunt is” legt men uit in een persbericht.

Mocht door dit berichtje uw belangstelling zijn gewekt, meldt u dan aan door een mailtje of
telefoontje aan de secretaris, Siem Griffioen, secretaris@sazuidplas.nl, tel, 06 – 27 18 26 90 of aan Hans Ditters, hjditters@kpnmail.nl, tel. 06 – 43 65 77 41.

Advertentie