8.5 C
New York
donderdag 19 mei 2022

Gewonde bij aanrijding N219/Eerste Tochtweg Nieuwerkerk

Op de rotonde van de Eerste Tochtweg (N219) met de toe- en afrit met de A20 is op maandagmiddag 24 januari een bestuurder van een personenauto gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde rond 13:00 uur toen een personenauto op de rotonde een bestelbus aan de achterkant raakt.

De politie en handhaving hebben hierna de binnenring van de turborotonde afgesloten waardoor verkeer vanaf de A20 alleen naar Zevenhuizen kon rijden en moest keren ter hoogte van de afrit naar de Hoogeveenenweg. De bestuurder van de personenauto is door de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Op de rotonde lagen veel brokstukken en de personenauto was flink beschadigd. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Advertentie