8.5 C
New York
donderdag 19 mei 2022

Verkeerschaos na kettingbotsing A20 bij Moordrecht

Op de snelweg A20 bij Moordrecht richting Nieuwerkerk aan den IJssel is een verkeerschaos ontstaan op dinsdagavond 25 januari rond half 6. Vanuit Gouda was er een vertraging die volgens de ANWB opliep tot 40 minuten. Aan de andere kant van de weg was een vertraging door een kijkersfile en ook de secundaire wegen rond de snelweg liepen vol.

De oorzaak was een kettingbotsing van minimaal zes voertuigen die elkaar kop-staart hadden geraakt. Wonderwel waren er geen slachtoffers bij de aanrijding gevallen en omdat alle voertuigen geen grote schade hadden opgelopen hoefden er maar 2 met een berger afgevoerd te worden. De brandweer was ter plaatse om te kijken of er bijvoorbeeld accu’s losgekoppeld moesten worden.

Advertentie