8.5 C
New York
donderdag 19 mei 2022

Ons Verleden en Ons Molenverleden zaterdag open

Zowel museum Ons Verleden als Ons Molenverleden in Zevenhizen zijn zaterdag 29 januari open van 13.30 tot 17.00 uur. De geldende corona-regels zijn van toepassing. Dat betekent dat bezoekers hun QR-code moeten laten zien met een geldige identiteitsbewijs, in het museum ook een mondkapje op moeten hebben en 1,5 meter afstand moeten houden.

Op de begane grond heeft de stichting Oud Zevenhuizen-Moerkapelle een tentoonstelling met het thema 2e Wereldoorlog Ingericht en is de reguliere collectie te zien. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor vragen over uw voorouders of over voorouderonderzoek en over het digitaal benaderen van historische bronnen zoals onze beeldbank en oude kranten uit de regio. Er zijn ook nog een paar PLUS-verzamelalbums te koop!

Op de bovenverdieping, het domein van de stichting Verzameling Ons Molenverleden, wordt extra aandacht besteed aan de molengeschiedenis en molenaars. De dit najaar gestarte expositie over de Waddinxveense molens is verder geactualiseerd.

Ons Verleden en Ons Molenverleden is aan de Tweemanspolder 15 te Zevenhuizen. Toegang is gratis.

Advertentie