8.5 C
New York
donderdag 19 mei 2022

NEZ komt met korte maar ondernemende lijst

De lokale partij Nieuw Elan Zuidplas komt met 9 kandidaten met veel ondernemers op de lijst. Oprichter en fractievoorzitter Paul van Drenth is de lijsttrekker gevolgd door ondernemer in de kinderopvang Wilko Van uit Nieuwerkerk aan den IJssel.

Huidig raadslid Den Hartog komt op een derde plek. Hij verving paar weken geleden Smit die was vertrokken naar een andere gemeente en op de vierde plek komt de Moordrechtse horeca ondernemer Willem de Jong, eigenaar van bistro Het Smaakhuis. Andre Laaij uit Zevenhuizen staat op een vijfde plek.

Eigenaar van de Pleisterplaats Moordrecht, Jan Maasdam, komt op een zesde plaats. Maasdam is nu al fractieadviseur van NEZ. Marco Plug, Evert Jan van der Most en Wim van der Ende (allen uit Moordrecht) maken de lijst voor NEZ compleet. De partij heeft nu 2 zetels in de gemeenteraad van Zuidplas.

De gehele kieslijst van NEZ :

  1. Paul van Drenth, Nieuwerkerk aan den IJssel
  2. Wilko Van, Nieuwerkerk aan den IJssel
  3. Steven den Hartog, Zevenhuizen
  4. Willem de Jong, Moordrecht
  5. André Laaij, Zevenhuizen
  6. Jan Maasdam, Moordrecht
  7. Marco Plug, Moordrecht
  8. Evert Jan van der Most, Moordrecht
  9. Wim van der Ende, Moordrecht
Advertentie