8.5 C
New York
maandag 29 april 2024

Campagne weekjournaal week 4: CU/SGP zamelt boodschappen en win ballonvlucht bij CDA

Nog 44 dagen voordat de stembussen open gaan voor gemeenteraadsverkiezingen. Vanaf 14 maart wordt de gemeenteraad verkozen. Meestal groeit het aantal persberichten en activiteiten rond verkiezingen explosief dus alle campagne en verkiezings berichten bundelen we voor de zaterdagmorgen.

Boodschappen voor boodschappenkast

Van maandag 24 januari tot en met vrijdag 28 januari zamelde de fractie van ChristenUnie/SGP Zuidplas boodschappen in voor de boodschappenkast. De oproep aan de inwoners van Zuidplas was: lever boodschappen in voor minima in de gemeente! Daar hebben vele inwoners gehoor aan gegeven!Vele inwoners gaven gehoor aan de oproep om boodschappen in te leveren voor mensen die het financieel niet gemakkelijk hebben.

Kandidatenlijsten aankomende week definitief

Aankomende week zijn de kandidatenlijsten bekend van de deelnemende partijen, aankomende maandag is het inleverdag en dinsdag tot en met donderdag kunnen eventuele gebreken nog worden aangepast. Vrijdag om 10:00 uur is de zitting van het centraal stembureau en wordt de deelname van de partijen en kandidaten definitie. Tot nu toe hebben er zich 8 partijen aangemeld. Vrijdag wordt ook voor de lijstnummers geloot.

Win bij het CDA een ballonvlucht

Het CDA gaat op verkiezingstour en heeft een caravan bij zich. Wie een selfie maakt en veel likes heeft kan een ballonvlucht winnen.

Advertentie