8.5 C
New York
donderdag 28 maart 2024

SAZ start op 23 februari 2022 met stoelyoga in Moerkapelle


Op 23 februari 2022 starten wij met stoelyoga in dorpshuis Op Moer in Moerkapelle. Op woensdagochtend geeft docente Trude Matla wekelijks les van 11.15 tot 12.15 uur. Stoelyoga is voor iedereen die gezond, energiek en vitaal wil blijven.

Omdat het in gewone dagelijkse, gemakkelijke kleding kan worden gedaan (alleen gaan liefst de schoenen uit) en er verder totaal geen toeters en bellen bij nodig zijn, is de drempel om mee te doen laag. (Hatha) Yoga helpt om gezond en fit te blijven en draagt bij aan een meer gezonde en bewuste samenleving.

De eeuwenoude Hatha Yoga wordt steeds populairder in de vorm van Stoelyoga. De mogelijkheden om te bewegen op – en met behulp van – een stoel zijn eindeloos. Vanzelfsprekend zijn bewust ademen en ontspannen onlosmakelijk met deze yoga beoefening verbonden. Het samen bewegen en ontspannen geeft een waardevol vreugdemoment. Yoga bevordert niet alleen de lichamelijke conditie, maar geeft mensen ook een moment van rust in het hier en nu. J

uist die mindfulness blijkt goed te werken tegen depressie, hoofdpijn, stress en slapeloosheid.
De docent is Trude Matla-van der Veer (1944). Zij is Hatha Yoga docente en Personal Yoga Coach sinds 1988 en is bevoegd tot het lesgeven aan vele doel- en leeftijdsgroepen. Zij kreeg een erkende vierjarige 500 uurs opleiding op HBO niveau bij de Saswitha Opleiding, waarna ze zich verder verdiepte en specialiseerde via talloze bijscholingen, o.a. drie maal in India.

De kosten zijn voor 2022 vastgesteld op € 4,00 per les. 40 lessen per jaar, tijdens de schoolvakanties niet. Leden van SAZ krijgen 15% korting.

Voor meer informatie over stoelyoga in Moerkapelle kunt u contact opnemen met Petra Lelieveld, Teammanager Inspanning SAZ, telefoon 06 – 10690916 of teaminspanning@sazuidplas.nl

Advertentie