8.5 C
New York
maandag 29 april 2024

Gezocht voor Internationale Vrouwendag: Mannen die zich inzetten voor gelijkwaardigheid

Dinsdag 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Dit jaar is het thema ‘V/M Solidariteit – De kracht voor verandering’. Al jarenlang strijden vrouwen voor een gelijkwaardige behandeling. Maar hiervoor is ook de inzet van mannen hard nodig.

Hun (daad)kracht is onmisbaar voor verandering. Kent u Waddinxveense mannen die zich inzetten voor gelijkwaardigheid tussen mannen en vrouwen? Wij zetten ze graag in het zonnetje in de week van 8 maart. Laat u het ons weten? Aanmelden kan tot en met 1 maart.

Welke man draagt bij aan een gelijkwaardige verdeling van de zorg voor huishouden, kinderen en familieleden? Of welke werkgever biedt gelijke kansen aan vrouwelijke en mannelijke medewerkers? En welke man zet zich actief in voor een gelijkwaardige positie voor alle mannen en vrouwen om hem heen?

Laat ons weten welke man zich inzet voor gelijkwaardigheid
Mail ons de naam en het adres van de man om wie het gaat. Samen met de reden waarom u vindt dat hij zich inzet voor gelijkwaardigheid tussen mannen en vrouwen. Ook ontvangen we graag uw telefoonnummer. De aanmeldingen kunt u mailen naar: w.romeijn@waddinxveen.nl.

Advertentie