8.5 C
New York
maandag 29 april 2024

Progfrog : The Cage komt eindelijk naar ‘t Blok

De Italiaanse progressieve rockband The Cage staat op zondag 20 februari om 15:00 uur in jongerencentrum ‘t Blok in Nieuwerkerk aan den IJssel. De band zou 3 jaar geleden al ProgFrog aan doen maar eerst moest er een nieuwe zanger gevonden worden en daarna werd het optreden meerdere keren uitgesteld door de Coronamaatregelen.

The Cage is een Italiaanse band die behoort tot de classicrock maar met een moderne en hedendaagse twist. Het mengen van onze roots met onze smaak is het resultaat wat voor iemand herkenbaar is als progressive-rock. Live brengt The Cage haar muziek en ook klassieke nummers van de engelse band Genesis, om op het podium een kille en verfrissende progressieve wind te brengen! De band bestaat uit :

Claudio Miele – drums en percussies
Giovanni Invidia – basgitaar
Salvatore Siracusa – leadgitaar
Emanuele Nanni – Toetsen
Fabio Dessi – zang

Toegangskaarten zijn 15 euro en te verkrijgen via de website van Progfrog. Het optreden van The Cage is de eerste na de versoepelingen van de coronamaatregelen. Op 24 april staat er weer een tribute band in ‘t Blok ; Mr. Punch. Deze band brengt covers van Marillion uit de Fish periode en het bijzondere is dat de zanger voorheen in The Cage zong. Meer informatie op www.progfrog.nl

Advertentie