8.5 C
New York
donderdag 28 maart 2024

Kieskompas helpt Capellenaren kiezen

De gemeenteraad beslist over veel belangrijke onderwerpen en is het hoogste bestuursorgaan van de gemeente. Op maandag 14, dinsdag 15 en woensdag 16 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen in Capelle aan den IJssel. Weet u nog niet op welke partij u gaat stemmen? Vanaf nu kunt u gebruik maken van een Kieskompas speciaal gemaakt voor de gemeente Capelle aan den IJssel. U vindt de digitale stemhulp Kieskompas op capelleaandenijssel.kieskompas.nl.

Er valt wat te kiezen Capelle aan den IJssel: 11 politieke partijen doen mee aan de gemeenteraadsverkiezing! Maar welke partij vertegenwoordigt uw stem het beste?

Vul het Kieskompas in: capelleaandenijssel.kieskompas.nl! Welke partijen staan vlakbij u in het politieke landschap en welke partijen staan verder van u af? In het Kieskompas kunt u verder op onderzoek gaan door uw positie in het landschap verder te verfijnen door thema’s aan of uit te vinken óf de standpunten en onderbouwingen van de partijen per stelling te bekijken.

Zo kunt u op 14, 15 of 16 maart bij de gemeenteraadsverkiezing in Capelle aan den IJssel goed geïnformeerd het stemhokje in.

Op www.capelleaandenijssel.nl/capellekiest treft u alle informatie aan rond de gemeenteraadsverkiezing in Capelle aan den IJssel: zoals hoe u kunt stemmen en op welke politieke partijen u kunt stemmen.

Advertentie