8.5 C
New York
vrijdag 3 mei 2024

Getuigen gezocht woninginbraken met geweld in Nieuwerkerk

De politie team Waddinxveen-Zuidplas zoekt getuigen van woninginbraken, waarvan 1 met geweld, in Nieuwerkerk aan den IJssel. De inbraken vonden plaats op woensdagavond 23 februari in de Muziekbuurt van Nieuwerkerk. De Buurtapp had hierover rond 20:45 uur een melding uitgestuurd.

Volgens de politie zijn de verdachten zijn met een witte Volkswagen golf 4 of 5 weggereden via de Mozartstraat in de richting van de Europalaan. Een omstander heeft het raam van de witte golf met een hamer deels stuk kunnen slaan.

Eerder die middag was er in diezelfde omgeving al een buurtapp verstuurd over verdachte omstandigheden op de Schubertstraat waarbij gezocht werd naar een man, 25-35jr oud, licht getint, pet met geel accent en een donkere jas. Het is nog niet bekend of dit incident met het latere incident te maken heeft gehad.

Heeft u iets gezien wat met de woninginbraken te maken kan hebben? Heeft u een camera aan de woning waar mogelijk iets op te zien is?Weet u waar deze auto is of heeft u hem zien rijden? De politie hoort dan graag van u via telefoonnummer 0900-8844 of via meld misdaad anoniem 0800-7000.

Advertentie