8.5 C
New York
zondag 3 maart 2024

Kraanwagen te water Rotterdam nabij Zevenhuizen

Aan het Zuideinde in Rotterdam Nesselande, nabij Zevenhuizen, is donderdagmiddag 24 februari een kraanwagen in de Ringvaart terecht gekomen. De kraan moest uitwijken voor een tegenligger en kwam daardoor in de berm terecht. Door de slechte draagkracht van de berm zijn de wielen weggezakt en is de kraanwagen langzaam het water in gekanteld. De bestuurder is op tijd uit de wagen gekomen en is ongedeerd.

Berging

De berging van de kraanwagen begint morgenochtend om half negen. De weg is dan geheel afgesloten. Vandaag zijn er al oliebuffers in het water gelegd, om eventuele verspreiding van gelekte vloeistoffen te voorkomen.

Op vrijdag 25 februari zal de berging gaan plaatsvinden vanaf 08:30 uur. Het Zuideinde is dan voor al het verkeer afgesloten tussen de Middelweg en de Brandingdijk. Verkeersregelaars gaan het verkeer begeleiden. Vanuit Oud Verlaat is de verstandigste route via de Van Oudheusdenlaan naar het Zuideinde of via de Wollenfoppenweg via Ommoord of Zevenkamp.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertentie