8.5 C
New York
maandag 29 april 2024

Campagne weekjournaal week 8: Website en programma NEZ, stempassen verstuurd

Nog 16 dagen voordat de stembussen open gaan voor gemeenteraadsverkiezingen. Vanaf 14 maart wordt de gemeenteraad verkozen. Meestal groeit het aantal persberichten en activiteiten rond verkiezingen explosief dus alle campagne en verkiezings berichten bundelen we voor de zaterdagmorgen.

Website en programma NEZ

De lokale partij Nieuw Elan Zuidplas heeft de afgelopen week haar programma gepubliceerd op een nieuwe website waar zij zich voorstellen. Deze website is de vinden op https://nezuidplas.nl/ Naast het programma wordt ook de kandidatenlijst voorgesteld.

Stempassen – Volmachten

Afgelopen week is de gemeente Zuidplas begonnen met het versturen van de stempassen. Een kiezer heeft deze stempas – naast een legitimatiebewijs – nodig om zijn stem uit te kunnen brengen. Wie niet kan stemmen kan een volmacht gebruiken. Dat kan op allerlei manieren en de gemeente Zuidplas heeft dat op deze webpagina uitgebreid uitgelegd.

Balsponsor VVD

De VVD heeft ook afgelopen week zich van de sportieve kant laten zien. Bij de eredivisie wedstrijd van RECO ZSH tegen SSS waren zij de sponsor van de bal. Het mocht helaas niet baten, de Zevenhuizenaren konden niet winnen tegen SSS.

Advertentie