8.5 C
New York
donderdag 2 mei 2024

Be Fair zamelt goederen in en organiseert sponsorloop

CVV Be Fair uit Waddinxveen zet zich in voor de Oekraïners die op de vlucht zijn voor de oorlog in hun land. Dit doen wij door goederen in te zamelen die ze daar het hardst nodig hebben. Tijdens één van de inlevermomenten, zaterdag 5 maart aanstaande, van 14:00 tot 16:00 uur, organiseren we ook een sponsorloop. De opbrengst gaat volledig naar giro 555 voor hulp aan Oekraïne.

Be Fair roept sportieve kinderen en ouders op om met de actie zoveel mogelijk geld op te halen voor Oekraïne! Ook als je geen lid bent van Be Fair ben je van harte welkom om mee te komen lopen.
 
Wat gaat Be Fair doen
Zaterdag 5 maart, tussen 14:30 uur en 15:30 uur, loopt men bij Be Fair 4 rondes. Deelnemers lopen rondjes rond een voetbalveld en laten deze aftekenen op hun sponsorkaart. Een ronde duurt 12 minuten. De deelnemers worden verdeeld over de 4 rondes. Zij lopen dus één van de 4 rondes. Be Fair vraagt alle deelnemers om 14:15 uur aanwezig te zijn en zich te melden bij de organisatie.
 
Op zoek naar gulle sponsors
Bij dit bericht treft u ook de sponsorloopkaart aan. Hierop noteert het kind alle sponsors die de prestatie willen steunen. Ooms, tantes, opa’s en oma’s, maar ook buren en vrienden blijken zeer enthousiaste sponsors te zijn. U kunt uw kind ook helpen door van tevoren een mail te sturen aan familie of vrienden om de actie aan te kondigen. Het zou geweldig zijn als uw kind zoveel mogelijk sponsors vindt die bereid zijn om geld te geven voor elk rondje dat je kind loopt tijdens de sponsorloop. Ze kunnen natuurlijk ook een vast bedrag afspreken.
 
Sponsorloopkaart meenemen
De deelnemers moeten de ingevulde sponsorloopkaarten zaterdag meenemen zodat de gelopen rondjes kunnen worden afgetekend. Na de sponsorloop nemen de kinderen hun sponsorloopkaart mee naar huis en halen het geld op bij de sponsoren.
 
Geld inleveren
Zaterdag 12 maart, tussen 14:00 en 16:00 uur kan het opgehaalde geld worden ingeleverd in de kantine bij de organisatie.
 
Beloning
De 3 kids die het grootste bedrag op weten te halen krijgen een mooie beloning.
 
Alle sponsors van harte welkom!
De vrijwilligers van Be Fair nodigen iedereen uit om je kind tijdens de sponsorloop aan te moedigen.
 
Organisatie
Voor vragen, aanmelden op 5 maart en geld inleveren op 12 maart kun je terecht bij:
Danny Rombouts, 06-53705107

Download sponsorloopkaart

Advertentie