8.5 C
New York
zaterdag 4 mei 2024

Campagne weekjournaal week 9; Eerste debat geweest – CU-SGP overal op bezoek – Stemlijsten verspreid

Nog 9 dagen voordat de stembussen open gaan voor gemeenteraadsverkiezingen. Vanaf 14 maart wordt de gemeenteraad verkozen. Meestal groeit het aantal persberichten en activiteiten rond verkiezingen explosief dus alle campagne en verkiezings berichten bundelen we voor de zaterdagmorgen.

Debat over en in Moerkapelle

Het eerste debat over Moerkapelle en in Moerkapelle is geweest in dorpshuis Op Moer. Op dit moment worden de beelden van Gouwe IJssel Nieuws gemonteerd en verslag gemaakt en zal dit weekend online komen. Hierbij alvast een foto impressie

Kandidatenlijst verstuurd

De gemeente Zuidplas heeft aan alle inwoners van de gemeente een lijst verstuurd met alle kandidaten en partijen. Op dit formulier staat informatie over het verloop van de verkiezingen, waar gestemd kan worden en andere nuttige informatie.

ChristenUnie/SGP verrast NPV en op bezoek bij Beth-San

Vrijdagochtend 4 maart brachten de lijsttrekker en raadslid Willem-Jan Verdoes van ChristenUnie/SGP een bezoek aan vrijwilligers en de voorzitter van NPV (Nederlandse Patiëntenvereniging) Zuidplas. Ze kwamen niet met lege handen. Als blijk van waardering werd een taart overhandigd. Hierin worden alle vrijwilligers en mantelzorgers gewaardeerd in Zuidplas!

Dat de ouderen van woonzorgcentrum Beth-San in Moordrecht een waardig onderdeel uitmaken van onze maatschappij, blijkt wel uit het werkbezoek dat door verschillende fractieleden van de ChristenUnie/SGP werd afgelegd. Na een hartelijk ontvangst door regiomanager Martin van der Elst en bestuurder van Cedrah, Teunis Stoop, was er alle tijd om in gesprek te gaan over de ontwikkelingen binnen Cedrah en de toekomst van ouderenzorg.

VVD blijft met ballen strooien

De VVD blijft zich van haar sportieve kant laten zien, afgelopen week werd vv Moordrecht blij gemaakt met een gesponsorde wedstrijdbal, deze week is de VVD balsponsor bij Groeneweg.

Advertentie