8.5 C
New York
donderdag 2 mei 2024

Speeddaten voor een functie bij het Comenius

Ja, het kan weer speeddaten voor een baan bij het Comenius College! Door het grote succes van de afgelopen jaren organiseert het Comenius College op 23 maart  a.s. weer een Meet & Match: Comenius College zoekt Comenius-collega’s

Op zoek naar de professionele docent?

Het Comenius College zoekt met ingang van het nieuwe schooljaar veel nieuwe docenten voor zijn zes scholen in Capelle, Nieuwerkerk, Krimpen en Rotterdam.

De scholengemeenschap groeit en heeft daardoor meer vacatures. Tijdens de ‘Meet & Match’-avond op dinsdag 23 maart kunnen geïnteresseerde docenten kennis komen maken met het Comenius College als werkgever en speeddaten met verschillende scholen.

De ‘Meet & Match’-avond duurt van 19.00-21.30 uur en wordt gehouden op de Comenius Mavo Capelle aan de Lijstersingel 10. Wie komt kan kennismaken met het Comenius DNA, toekomstige collega’s, de verschillende scholen en speeddaten op basis van de beschikbare vacatures.

Complementaire arbeidsvoorwaarden

Er wordt ook informatie gegeven over de complementaire arbeidsvoorwaarden die het Comenius nieuwe collega’s kan bieden. Voorbeelden hiervan zijn: de begeleiding van nieuwe docenten, welkomstpremie bij tekortvakken, volop doorgroei- en scholingsmogelijkheden, een uitdagend werkklimaat en een eigen laptop.

Maak de overstap naar het onderwijs!

Doe je nu heel ander werk, maar droom je van een baan waarbij voldoening en zinvol werk voorop staat? Kom dan vrijblijvend en informeel kennismaken met onze mooie scholen en het vak van docent. Er zijn verschillende wegen die naar de klas leiden. Een daarvan is het zij-instroomtraject. Met een afgeronde hbo-opleiding of een universitair diploma kun je via het zij-instroomtraject binnen 2 jaar een lesbevoegdheid halen. Gedurende het traject volg je een (betaalde) opleiding en kom je direct in dienst bij het Comenius College.

Aanmelden
Wie benieuwd is naar zijn of haar mogelijkheden op de scholen van het Comenius College kan zich aanmelden via dit mailadres: kennismaken@comenius.nl

Advertentie