8.5 C
New York
vrijdag 19 april 2024

Voorlichtingsbijeenkomst ‘Hoe leef ik mijn leven met NAH?’

Het Transmuraal Netwerk organiseert een informatiebijeenkomst over omgaan met gevolgen van een herseninfarct, hersenbloeding, TIA, ongeluk met hoofdletsel of hersenoperatie. Het thema is deze keer: Hoe leef ik mijn leven met NAH?

Jeanne de Groot (cognitief behandelaar Hersenz) gaat in op dit onderwerp en zal uw vragen beantwoorden. Zij komt samen met een ervaringsdeskundige. De doelgroep van de bijeenkomst zijn de mensen die een herseninfarct, hersenbloeding, TIA, ongeluk met hoofdletsel of hersenoperatie hebben (gehad), recent of langer geleden. Ook mensen met MS/Parkinson, familieleden en andere geïnteresseerden zijn welkom. Tijdens de bijeenkomst is er gelegenheid tot lotgenotencontact en het stellen van vragen.

Het is op donderdag 31 maart om 16.15-17.15 uur in het Groene Hart Ziekenhuis, Bleulandweg 10 in Gouda. Deelname is gratis. Aanmelden is noodzakelijk via info@transmuraalnetwerk.nl. Geef bij aanmelding uw naam, e-mailadres en het aantal personen door waarmee u komt. Ook kunt u eventuele vragen aan de spreekster alvast doorgeven, zodat zij zich kan voorbereiden.

Advertentie