8.5 C
New York
vrijdag 3 mei 2024

Afronding reconstructie Moerkapelse zijde: 2 weken overdag afsluiting

Binnenkort wordt de reconstructie van de Moerkapelse Zijde afgerond. Dura Vermeer start op maandag 4 april met de laatste werkzaamheden. Naar verwachting is al het werk op 15 april 2022 gereed.

Werkzaamheden bij Hollevoeterbrug

Ter hoogte van de Hollevoeterbrug bestaan de werkzaamheden uit het plaatsen van een scherm, de aanleg van een voetpad en het installeren van verkeerslichten. In de periode van 4 t/m 15 april is dit deel van de Moerkapelse Zijde tijdens werkdagen van 07.00 tot 16.30 uur volledig afgesloten. Buiten deze werkdagen en -tijden is de rijbaan open. 

Het verkeer vanuit Bleiswijk en Zoetermeer richting Moerkapelle, en andersom, wordt overdag omgeleid via de Bredeweg en A12. Daarnaast rijden er tijdelijk pendelbussen van Moerkapelle naar Zevenhuizen, in plaats van de buslijnen 383, 384 en 386. In deze bewonersbrief leest men meer over de pendeldiensten, werkzaamheden en het werkgebied. Bekijk hier de omleidingsroute.

Fietssuggestiestrook

In de periode 11 t/m 15 april brengt de aannemer een rode fietssuggestiestrook aan op de noordkant van de Moerkapelse Zijde. Het gaat om het deel vanaf de kruising Moerkapelse Zijde/Noordeinde tot aan de kruising met het Westland. De weg blijft tijdens die werkzaamheden gewoon open voor doorgaand verkeer. Verkeersregelaars leiden alles in goede banen. Houd wel rekening met verkeershinder.

Meer informatie en contact

Dura Vermeer plaatst tijdens de uitvoering regelmatig een update in de BouwApp. Deze app kunt u via uw Playstore/ Appstore downloaden op uw telefoon of tablet. Voeg vervolgens ‘Reconstructie Moerkapelse Zijde’ toe als favoriet. Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met Fréderique Sluijs, omgevingsmanager, via (010) 208 32 00 of alphen@duravermeer.nl

Advertentie