-->
8.5 C
New York
woensdag 5 oktober 2022

Nieuwerkerkse olijfolie bij 12% beste olijfolie Europa

De Italiaans/Nieuwerkerkse olijfolie van Di Lorenzetto heeft zilver heeft gekregen van het Nederlands Olijfolie Instituut. Diana Coolegem en Herwin Zwijgers hebben een Italiaanse olijfgaard en maken sinds 4 jaar ruim 1000 liter olijfolie voor de Nederlandse markt. Wat begon als hobby is uitgegroeid tot een echt bedrijf!

Het Olijfolieinstituut keurt honderden olijfolies per jaar die naar Nederland komen en in de winkels belanden. Zij keuren op kwaliteit en echtheid (er is veel slechte of namaak olijfolie op de markt). En dat is nodig volgen Diana Coolegem want er zit nog veel verschil tussen de soorten op de markt.

Wie meer wil weten over de olijfolie van Di Lorenzetto kan kijken (en bestellen) op de website: https://dilorenzetto.com/. Het bedrijf is gevestigd aan de Hoofdweg-Noord 7t in Nieuwerkerk aan den IJssel waar men op afspraak de Extra Vierge kan afhalen na bestelling.

Advertentie