8.5 C
New York
vrijdag 3 mei 2024

Zondagmatinee met Jan Rot in theater Swanla nu op 3 april

De afgelopen tijd kwam zanger Jan Rot veel in de publiciteit door zijn ongeneeslijke ziekte. Maar Rot laat zich niet uit het veld slaan en hij blijft toeren met zijn theatershow OK Boomer> Oorspronkelijk stond Rot gepland op zondagmiddag 20 maart in theater Swanla in Zevenhuizen maar deze voorstelling is utigesteld naar 3 april.

In OK BOOMER gaat zanger en meestervertaler Jan Rot (1957) terug naar de jaren zestig. Hij koos voor elk jaar zijn favoriete lied en met topgitarist Laszlo Versteeg (1992) naast zich komen dan uiteraard Beatles, Stones, Who en Kinks voorbij, maar ook hits die je bijna was vergeten, naast een paar fijne eigen nummers. 

En daarnaast zijn er de herinneringen, weetjes en verhalen. Met vertedering kijkt Jan terug naar zijn peutertijd in Arnhem, zijn jaren in Indonesië als kind in een zendingsgezin, het verlof in 1967 waarin hij popmuziek ontdekte, en besloot: ik word later zanger. 

Dat kwam uit, en nu is hij inmiddels de zestig gepasseerd, in het besef dat de tijd nu sneller gaat dan jij. Maar is dat erg? Hoe hou je zowel het jongetje in jezelf levend als dat je meegaat in de tijd? Ook dat hoort u in OK Boomer!

De voorstelling is op zondagmiddag 3 april en start om 15:00 uur. Kaarten kosten 9,50 euro en zijn te bestellen via de website van Swanla.

Advertentie